Электронный архив
Донецкого национального технического университета (г.Донецк)
Electronic archive of Donetsk national technical university (Donetsk)
 

eaDonNTU, Donetsk >
Факультет интегрированных и мехатронных производств (ФИМП) >
Кафедра технологии машиностроения >
Научные публикации сотрудников кафедры ТМ >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ea.donntu.ru/handle/123456789/30258

Название: Means of raising competitive capacity of food equipment
Авторы: Chigrinova, Natal'ja
Voronets, O. N.
Yarmosyuk, O. K.
Pligovka, Y. U.
Kolesnev, A. S.
Чигринова, Наталья
Воронец, О. Н.
Ярмосюк, О. К.
Плиговка, Ю. У.
Колеснев, А. С.
Ключевые слова: maintenance
wear
electric discharge
ultrasound
composite materials
Дата публикации: 2016
Издатель: DonNTU
Библиографическое описание: Means of raising competitive capacity of food equipment / N. Chigrinova [et. al] // International Journal of Innovative and Information Manufacturing Technologies. - 2016. - № 3. - P. 13-17.
Серия/номер: Number 3, (2016);2
Аннотация: The current economic state is seen as a great barrier to diversification of national goods, equipment and services outlet. Globalization processes regulate sales and deliveries priorities. At this stage European Union provides products, goods, technologies of more competitive capacity. There are a number of enterprises that produce high quality products in the Republic of Belarus. These products are in popular demand not only within the country but abroad as well. Taking into consideration these facts it should be noted that an inflow of funds from abroad is held by high prices for such products. It’s connected with outdated technologies, expensive equipment being used in the production, short terms of its operation and sometimes low competitive capacity of goods.
URI: http://ea.donntu.org/handle/123456789/30258
ISSN: 2311-6765
Располагается в коллекциях:Научные публикации сотрудников кафедры ТМ

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
13-17 CHIGRINOVA.pdf905.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.